Elektrik indirimi ne kadar, ne zaman gelecek?

Elektrik indirimi ne kadar, ne zaman gelecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milyonları yakından ilgilendiren müjdesi oldukça dikkat çekerken elektriğe yüzde 15 indirim geleceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmasında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca vatandaşa müjdeli haberi verdi.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken birçok düzenleme yeniden yapılmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milyonları yakından ilgilendiren müjdesi oldukça dikkat çekerken elektriğe yüzde 15 indirim geleceğini duyurdu.

ELEKTRİĞE NE ZAMAN İNDİRİM GELECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yüzde 15 elektrik indiriminin detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Açıklamanın ardından birçok kişi elektrik indirimi ne zaman gelecek? Elektriğe ne kadar indirim gelecek? gibi soruların yanıtlarını aratmaya başladı.

ELEKTRİK İNDİRİMİ NE KADAR?

Gündeme dair açıklamaların yanı sıra yüzleri güldüren haberlerin de verildiği konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan Nisan ayında elektriğe yüzde 15 indirim geleceğini belirtirken bu indirimin tüm aboneleri kapsadığını açıkladı.

Bunun yanı sıra vatandaşlara gelecek yüzde 15 elektrik indiriminden ayrı olarak sanayicilere elektrikte uygulanacak indirimin ise yüzde 20 olduğunu belirtti.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.