Emekliler dikkat !  Maaşını İş Bankasına 3 gün taşıyanlar için  rekor ödeme

Emekliler dikkat ! Maaşını İş Bankasına 3 gün taşıyanlar için rekor ödeme

EYT yasası yürürlüğe girmesiyle emeklilerin promosyon için araştırmaları hız kazandı. Yeni düzenleme sonrası promosyon düzenlemelerinde yükseltmeye gitti. Peki İş Bankası ne kadar promosyon veriyor ? Promosyonun avantajları neler? Tüm detaylar haberimizde

EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte bir çok vatandaşımız emeklilik sürelerini doldurdu ve emekli oldu. Peki bu emekli aylıklarını almak için hangi bankaları tercih etmeleri gerekiyor ? En yüksek promosyon veren banka hangisi ? İş bankasının promosyon tutarları ne kadar ?

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte ilk etapta milyonlarca hak kazanan vatandaş başvurularını tamamladı. Aynı zamanda yasa sonrasında emekli maaşlarına 2 bin TL zam yapıldı ve en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olarak belirlendi. Bankaların bu gelişmelerden sonra çalışmaları hız kazandı ve promosyon tutarları güncellendi. İş Bankası tarafından belirlenen promosyon tutarlarının en düşük miktarı 5 bin 250 TL'den 6 bin 750 TL'ye yükseltildi. EYT yasasıyla birlikte emeklilik başvurusu yapan vatandaşlar ilk ödemelerini 14 Nisan tarihinden itibaren almaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.