Hızlı ve pahalı! Altına parasını yatıran karına kar demedi! İslam Memiş konuştu

Hızlı ve pahalı! Altına parasını yatıran karına kar demedi! İslam Memiş konuştu

Bugün kendi rekorunu kıran altın fiyatlarında bir yükseliş daha gerçekleşirken altın fiyatlarıyla ilgili yorum İslam Memiş'ten geldi.

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerin altın fiyatlarını da etkileyerek yükselteceği söylenirken İslam Memiş'in açıklamaları dikkat çekti.

Bugün kendi rekorunu kıran altın fiyatlarında bir yükseliş daha gerçekleşirken altın fiyatlarıyla ilgili yorum İslam Memiş'ten geldi. 14 Mayıs tarihinde düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine yaklaşırken ekonomistlerin bir çoğu altın fiyatlarının Haziran ayında fırlayacağını belirtti.

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR!

Ekonomistlerin yorumları üzerine birçok kişi parasını altına yatırırken altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde nasıl bir dalgalanma izleyeceği ise merak konusu oldu. Altın noktasında yaptığı tahminlerle yakından tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında 2023 altın tahminini dile getirdi.

İslam Memiş yaptığı duyuruda altın yatırımcılarının uzun vadede düşünmesi gerektiğini belirtirken "Gram altın yatırımcısı, ons altının fiyat hareketlerini yakından takip etmelidir. Altın yatırımcıları uzun vadeli düşünmeli ve ani fiyat dalgalanmalarına panik yapmadan karar vermeli. Gram altın 1.300 lira, Gram gümüş 16,50 lira Yeni rekorlar görüldü. Kısa vade için alır mıydım? Hayır" ifadelerine yer verdi.

GRAM ALTIN VATANDAŞIN TERCİHİ OLDU!

Sadece İslam Memiş değil birçok kuyumcu da altınla ilgili yorum yaparken özellikle de son zamanlarda kuyumcuya birçok vatandaş uğradı. Gram altına yatırım yapmayı tercih eden vatandaşlara bir açıklama da Kuyumcu İlhan Ünder'den geldi. Ünder açıklamasında "Altın fiyatı geride kalmıştır. İleriki dönemlerde altının fiyatını iki katı, yani yüzde 50 kadar öngörüm olmasıdır. Yaklaşık olaraktan ilk etapta 1.750, sonrasında 2.250 bandına oturacağını öngörmekteyim" dedi.

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde herhangi bir yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.