İkinci el araba almak isteyenler bu haber size!  48 Ay vade ile kredi imkanı Akbank'dan!

İkinci el araba almak isteyenler bu haber size! 48 Ay vade ile kredi imkanı Akbank'dan!

İkinci el araba almak isteyenlere büyük müjde Akbank'dan geldi! 48 ay vadeli kredi imkanı! Akbank krediyi nasıl alabilirim? Nasıl faydalanabilirim?

Sıfır otomobil fiyatlarındaki çok büyük artışlardan sonra vatandaşlarımız 2. el otomobile yöneldi. Kurdaki dalgalanma ile birlikte Türkiye'de sıfır araç almakta zorlanan vatandaş ikinci el araçlara yöneldi. Akbank ikinci el araba almak isteyenler için harika bir kredi imkanını duyurdu. Kredi 48 ay vade ile esnek zamanlı ödeme imkanı sunan Akbank kredi şartlarını açıkladı.

ikinci-el-tasit-kredisi-icin-akbanktan-kacirilmayacak-firsat-48-ay-vade-ile-aninda-anahtar-cebinizde.jpg

Akbank yeni düzenlemesiyle birlikte ikinci el otomotivlere ulaşımın kolaylaştırmak için yeni bir kredi imkanı sunuyor. 48 ay vade ile yeni düzenlemesini açıklayan Akbank'tan krediyi almak için ne yapmalıyız?

6256c2fdbf21441f24e58cc9.webp

48 AY VADE İMKANIYLA ANAHTAR ANINDA CEBİNİZDE!

Akbank İkinci El Taşıt Kredisi’nin detayları, Akbank resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Buna göre, 100 bin TL kredi kullanımına 12, 24, 36 ve 48 ay vade imkanı tanındı. Taşıt kredisinde 12 ay vade için faiz oranı yüzde 2,15 olarak belirlendi. 24, 36 ve 48 ay vadede ise faiz oranı yüzde 2,15 olarak açıklandı. Taşıt kredisi kullanmak için gelir belgesi ibrazı zorunlu olup mevcut kredinin taksiti hane gelirinin yüzde 50’sini geçmemelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.