Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsa için açık artırma düzenleyecek

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsa için açık artırma düzenleyecek

Türkiye'de artan konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenlerin de alternatif araştırmaları devam ediyor. Uygun fiyatlı satışlar için devletin ilanları gündemde yer alırken bakanlığa bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314 arsayı satışa çıkaracak.

Türkiye, pandemi döneminin ardından konut fiyatlarında hızlı bir yükseliş yaşadı. Ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'yi geçerken konut satış rakamları da düştü. Konut satış rakamlarının düşmesi ile beraber dar gelirlinin ev sahibi olması için de hükümet harekete geçti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, uygun fiyatlarla konut projelerine devam ederken bu kez Samsun’da 314 muhtelif arsayı yatırım yapmak isteyenler için satışa çıkaracaklarını duyurdu.

SAMSUN'DA 314 MUHTELİF ARSA SATIŞA ÇIKACAK

Samsun ilinde bulunan 314 arsanın yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacağı ifade edilirken bakanlık, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ile yatırım yapmak isteyenler için 30 Nisan Salı günü saat 10.30’da yapılacak müzayedelere çevrimiçi katılım da sağlanabileceğini de duyurdu.

kentsel-donusum-baskanligi-314-arsa-icin-acik-artirma-duzenleyece.jpg

Ankara/Çankaya Holiday Inn Hotel ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da yapılacak artırmaya internet üzerinden de emlakmuzayede sitesinden teklif verilebilecek. 30 Nisan Salı günü saat 10.30’da yapılacak müzayede hakkında ayrıntılı bilgilere internet sitesinden ve 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Söz konusu açık artırma için belirtilen adresler üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.