Kül tablaları  boş kalacak! Sigaraya 5 ila 10 TL arası zam!

Kül tablaları boş kalacak! Sigaraya 5 ila 10 TL arası zam!

Ekonomik kriz ve hayat pahalılığı günümüzde ne büyük sorun halinde. Bir çok ürüne zam gelmesi gündemde. Bunlardan birisi de sigara. Sigara paket fiyatlarına 5 ila 10 TL zam gelmesi bekleniyor.

Günümüzde bir çok vatandaşımız geçimde zorlanıyor ve hayat pahalılığı belini büküyor. Bir çok ürüne yeni zam gelmesi ve enflasyonun yükselmesi ile birlikte yeni zamların kapıda olduğu belirtildi. Et, tavuk ve sebzelere gelen zamlar sonrasında bir zam haberi de bir çok kişinin her gün en az bir paket tükettiği sigaradan geldi. Sigara paketine 5 ile 10 TL'lik bir zam yapılması gündemde.

cigarettes-83571-960-720.jpg

En son yılbaşında zam alan sigara paket fiyatlarına enflasyonun yükselmesi ile birlikte bir zam daha gelmesi bekleniyor. Tiryakileri üzecek haber geldi. Paket fiyatları 45-50 TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Sayısı milyonlara ulaşan sigara kullanıcıları bu zam haberine çok üzülecek. Tiryaki olan insanların tepkisi çok yüksek olacaktır.

saglik-bakani-sigara-paketleri-aciklamasi-16-9-1576351071.webp

Henüz net bir bilgi olmasa da sigaranın paketine 5 lira ila 10 TL arası bir zam gelmesi bekleniyor . Enflasyon oranının yükselmesi ve hayat pahalılığına bağlı olarak yeni bir zam haberi bekleniyor. Sigara içenler için kötü haber ise tam olarak bu şekilde değil. İlerleyen aylarda yapılması beklenen açıklama ile birlikte sigaranın paketinin en az 45 Tl olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.