QNB Finansbank imzayı attı! 35 bin TL promosyon ödemesi hesaplara geçecek!

QNB Finansbank imzayı attı! 35 bin TL promosyon ödemesi hesaplara geçecek!

Hem emekli vatandaşların hem de birçok kurumun yararlandığı promosyon ödemelerinde yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye'de bir dönem boyunca en çok konuşulan konulardan birisi de promosyon olurken QNB Finansbank yeni bir promosyon rakamına imza attı. Gündemde yeni promosyon anlaşmaları yakından takip edilmeye devam edilirken bu promosyon fırsatından yararlanmak isteyen kurumlar da promosyon güncellemeleri devam ediyor.

Hem emekli vatandaşların hem de birçok kurumun yararlandığı promosyon ödemelerinde yeni bir gelişme yaşandı. Promosyon noktasında yeni anlaşmalarla ilgili detaylar her geçen gün konuşulmaya devam edilirken bir yeni bilgi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'dan geldi. Çalışanların yüzünü güldürecek promosyon anlaşması QNB Finansbank'tan geldi.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON ANLAŞMASI SAĞLANDI!

QNB Finansbank 35 bin lira promosyon ödemesi sözleşmesini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ile imzalarken İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

”13 Mart 2023 tarihinde kamu ve özel bankaların katılımıyla 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi kapsamında yapılan açık arttırmalı ihalede en yüksek teklifi veren QNB Finansbank A.Ş. ile personelimize tek seferde ödenmek üzere 35.000 TL; intörn doktorlara 3 yıl boyunca aylık 250 TL olacak şekilde maaş promosyon sözleşmesi 16 Mart 2023 tarihinde imzalanmıştır. Maaş promosyon sözleşmesi gereği 35.000 TL’lik tutar 15 Nisan 2023 tarihinde ödenecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.