Rekor üstüne rekor! Euro 21 lirayı aştı

Rekor üstüne rekor! Euro 21 lirayı aştı

Sabah saatlerinde 21,0509 seviyesine ulaşan Euro kuru bir kez daha rekor tazeleyerek uzun süreli yukarı yükseliş ivmesini korumaya devam ediyor.

Son iki yıldır sürekli olarak yükselişle devam eden Euro kuru bugün yeniden rekor tazeledi. Vatandaşların ve özellikle de yatırımcıların yakından takip ettiği Dolar ve Euro kurundaki değişiklikler merak edilirken Euro bugün yeniden rekora koştu.

Sabah saatlerinde 21,0509 seviyesine ulaşan Euro kuru bir kez daha rekor tazeleyerek uzun süreli yukarı yükseliş ivmesini korumaya devam ediyor. Son iki yıldır yükselişini devam ettiren Euro TL karşısında yükselişe devam ederken Türk Lirası'nın erimesine neden oluyor.

dolardoviz-1537318.jpg

Dolarda yükseliş devam ederken Euro haftanın son gününde yükselişe geçti. Rekordan rekora koşan Euro bugün güne 21,0509 seviyesinde başladı. Şimdiye dek gördüğü en yüksek zirvede olan Euro kurunun önümüzdeki günlerde nasıl bir ilerleyiş göstereceği merak ediliyor.

Milyonlarca vatandaşın alım gücünü yakından etkileyen dolar ve Euro kurunda yükseliş devam ederken yatırımcılar önümüzdeki günlerde kurlardaki değişimleri takip edecek.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.