Sigaraya zam gelecek mi?

Sigaraya zam gelecek mi?

Yapılan haberler doğrultusunda iddia edilene göre önümüzdeki günlerde sigara tiryakilerinin canını sıkacak bir sigara zammının yolda olduğu duyuruldu.

Yeni yılın gelmesinin ardından sigaraya gelen zam oranı tiryakilerin canını oldukça sıkarken sigaraya yeni bir zam iddiası gündeme geldi. Sigaraya zam yapılacağı iddiasının ardından birçok tiryaki ''sigaraya zam gelecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki sigaraya zam gelecek mi? Sigaraya ne zaman zam gelecek?

Yapılan haberler doğrultusunda iddia edilene göre önümüzdeki günlerde sigara tiryakilerinin canını sıkacak bir sigara zammının yolda olduğu duyuruldu. Önümüzdeki zamanlarda sigaranın paketine 5 TL ve 10 TL zam yapılmasının beklendiği iddia edilirken zam oranına dair net bir araştırma yapılmaya başlandı.

SİGARAYA ZAM NE ZAMAN GELECEK?

Kulislerde konuşulan iddia doğrultusunda sigaranın bazı paketlerine 5-10 TL arası zam uygulaması yapılmasının beklendiği belirtilirken bu zam oranı doğrultusunda bazı sigara paketlerinin fiyatının 50 TL'ye çıkacağının beklendiği duyuruldu.

2023 yılının gelmesinin ardından zamlar gelirken sigaraya da büyük ölçüde zam uygulaması yapılmıştı. Birçok sigara tiryakisi gelen zamların ardından yakınırken sigaraya gelecek bir zammın daha olduğu iddia edildi. Henüz sigara zammına dair net bir bilgi bulunmazken gelmesi durumunda anında bilgi sahibi olmak için bildirimlerini açmayı unutmayınız.

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.