TOGG' özel kredi kampanyası detaylarını ünlü gazeteci açıkladı! Aylık o rakama sahip olabilirsiniz

TOGG' özel kredi kampanyası detaylarını ünlü gazeteci açıkladı! Aylık o rakama sahip olabilirsiniz

Uzun süredir gündemde olan konulardan birisi de Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili olan Togg oldu. Fiyatı belirlenen Togg için şimdi de kredi kampanyası detayları o isimden geldi.

Türkiye gündeminin ortay yerinde olan Togg birçok kişi tarafından incelenmeye devam ederken vatandaşların Togg'a yoğun ilgisi Togg detaylarının araştırılmasını da beraberinde getirdi. Togg sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kamu bankalarının kredi desteği sağlayacağı belirtilirken bir kamı bankasının Togg için sunacağı finansman desteğinin detayları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde ilk sipariş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edilen Togg kısa süre sonra yollarda olmaya hazırlanırken birçok vatandaşın inceleyebilmesi adına deneyim merkezlerinde Togg sergilenmesi devam ediyor. Kalabalık ve sosyal alanlarda sergilenen Togg ile kimi vatandaşlar fotoğraf çektirirken kimileri de altını üstünü incelemeye devam ediyor.

TOGG KREDİ DETAYLARI

Togg'un üretiminde sona gelinirken kısa süre sonra yollarda olmaya hazırlanıyor. Fiyatları belli olan Togg'un 3 modelinde fiyat değişimi olurken Togg fiyatları şu şekilde yer alıyor;

  • TOGG T10X V1 RWD Standart Menzil​ 953 bin TL
  • V2 RWD Standart Menzil​ 1 milyon 55 bin TL
  • V2 RWD Uzun Menzil​​ 1 milyon 215 bin TL

Ön sipariş aşaması tamamlanan Togg büyük ilgi görürken araba sahibi olmak isteyen birçok kişi Togg'un piyasaya sürülmesini bekliyor. Togg sahibi olmak için bankalara gözlerini çeviren vatandaşlar için otomotiv sektörünün bilindik gazetecilerinden Emre Özpeynirci bir kamu bankasının tam elektrikli otomobil için oluşturduğu kredi paketinin detaylarını açıkladı.

TOGG KREDİSİ FAİZİ

Togg T10X'e ulaşmak ve nakit parası olmadığı için bankaya başvuran vatandaşların bahsi geçen kredi paketinden yararlanabileceği söylendi. Resmi açıklamanın gelmesinin beklendiği kamu bankasının 300 bin TL'ye kadar krediyi 24 aya kadar vade kullandıracağı dile getirildi. Hayat sigortalı sistemde %1,36 kredinin faiz oranı olacak olan kredi paketi hayat sigortası istemeyen vatandaşlara ise %1,41'den sunulacak.

otomotiv sektörünün bilindik gazetecilerinden Emre Özpeynirci'nin paylaştığı görüntüye göre Togg'a sahip olmak isteyen bir vatandaş bahsi geçen kamu bankasına giderek %1,36'dan 300 bin TL çeker ve bunu 24 ay taksitle ödemek isterse aylık 15.200 TL ila 15.330 TL arasında meblağ ödemiş olacak.

deac6f2181c780a9dcdd3612e5a6a5d7ace72dde.jpeg

ankarabulteni.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.