TOGG'un ilk mağazası açıldı!

TOGG'un ilk mağazası açıldı!

Yerli otomobil Togg'un İstanbul’daki ilk teslimat ve deneyim noktası İstanbul Zeytinburnu’nda hizmete açıldı.

Uzun süredir Türkiye gündeminde olan konulardan birisi de Togg olurken iki haftadır süren çalışmaların tamamlanması ile Togg’un Zeytinburnu’ndaki deneyim ve teslimat noktası açıldı. Togg teslimat noktası olarak belirlenen mağazanın ardından teslim tarihlerinin de çok yakında belli olacağı açıklandı.

Türkiye'nin ses getiren projelerinden birisi de Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili olma özelliğine sahip Togg olurken çalışmaları devam ediyor. Deneyim merkez, ve servis noktaları kurulan Togg sahiplerine kavuşmak için günler sayarken Togg'un İstanbul'da ki mağazası da açıldı.

TOGG İSTANBUL MAĞAZASI AÇILDI!

Yerli otomobil Togg'un İstanbul’daki ilk teslimat ve deneyim noktası İstanbul Zeytinburnu’nda hizmete açıldı. Geçtiğimiz hafta İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center'da ilk deneyim merkezi açılırken 3 bin 500 metre kare alanda kurulan merkezde Togg teslimatlarının da buradan gerçekleşeceği açıklandı.

ankara-deprem-2023-04-18t145045-356.jpg

Geçtiğimiz haftadan bu yana merkezde yoğun bir çalışma sürerken ekipler Togg'u sahiplerine bir an önce kavuşturmak maksadıyla çalışmalarına hız kazandırmıştı. Çalışmaların sona ermesinin ardından Zeytinburnu’nda devasa deneyim ve teslimat noktası kapıları açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.